BASF Ultrafuse ASA Filament

24-01-2020 21:20
BASF Ultrafuse ASA Filament

BASF Ultrafuse ASA Filament

BASF Ultrafuse ASA Filamentleri, ABS ile benzer özellikler sunan, ilaveten dış ortamlarda kullanılabilecek şekilde UV dayanımına sahip yüksek performanslı bir termoplastiktir. Bu sayede birçok değişik uygulama için harika seçenekler sunar.

BASF :

BASF, endüstriyel uygulamalardaki deneyimlerini benzersiz araştırma kapasitesi ile birleştirerek 3D Yazıcı alanında malzeme geliştirmeye başlamıştır.

Ultrafuse ASA Filament :

Ultrafuse ASA özellikle dış mekanlarda özelliklerini ya da rengini koruması beklenen uygulamalar için ideal bir malzemedir.

- Farklı hava şartlarına yüksek dayanım sunar.

-Dış mekan ekipmanları için biçilmiş kaftandır.

BASF Ultrafuse ASA filamentleri aşağıdaki özelliklere sahiptir;

-UV Dayanımı

-Sıcaklık Dayanımı

-Kimyasallara Dayanım

-Dayanıklı ve Sert

Uyumluluk :

BASF Ultrafuse ASA Filament, güçlendirilmiş 3D Yazıcı baskı başlığı olan tüm masaüstü 3D Yazıcılar ile mükemmel uyuma sahiptir. BVOH ve HIPS destek filamentleri ile de uyumlu bir şekilde çalışır.

BASF Ultrafuse ASA
 FONKSİYONEL PROTOTİPLEME

Yukarıdaki hava kanalında görüldüğü üzere Ultrafuse ASA mükemmel yüzeylere sahiptir. Yüzey pürüsüzlüğü sayesinde hava kanalının hava akış testleri bu prototip ile yapılabilmektedir.


 BASF Ultrafuse ASA

 ÜRETİME YARDIMCI JİG ve FİKSTÜRLER

Resimde görülen jig, parçaların üretim sırasında yer değiştirmesini engellemek maksadıyla kullanılmaktadır. Bu örnekte BASF Ultrafuse ASA Filamenti yüksek ölçüsel hassasiyeti sebebiyle tercih edilmiştir.

 

BASF Ultrafuse ASA
SON KULLANIM ve YEDEK PARÇALAR

Ultrafuse ASA’nın UV dayanıklılığı ve yüksek hava uyumu sayesinde, yukarıdaki çadır aparatını üretmek mümkün olmuştur.


"Ultimaker Malzeme Birliğine ASA’yı önerdiğimizde anında olumlu yanıt aldık. Kendileri özellikle dış mekan uygulamaları için ASA’nın ne kadar büyük bir potansiyel olduğunu takdir ettiler. Özellikle de yüzey kalitesi konusunda müthiş güzel geri bildirimleri oldu."

–Roger Sijlbing, Satış Müdürü, Katmanlı Ekstrüzyon Sistemleri, BASF 3D Printing Solutions

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.