Neden BASF Forward AM Malzemeleri?

29-12-2019 14:10
Neden BASF Forward AM Malzemeleri?

 

 Neden BASF Forward AM Malzemeleri?

1. BASF Forward AM, kimya alanındaki önderliğiyle 3D Yazıcı kullanıcılarına da güven, sürdürülebilirlik ve inovatif çözümlerle nitelikli malzemeler sağlar. Geliştirilen son teknoloji 3D Yazıcı malzeme ve formülleri, dünyanın önde gelen kimya şirketi BASF’ın uzmanlığı ve patentleri ile oluşturulur.

2. BASF Forward AM, güçlü Ar-Ge alt yapısı ve eksiksiz hizmet yelpazesi ile sunduğu kaliteli 3D malzemelerin yanı sıra bugüne kadar hiç yapılmamış Eklemeli İmalat (AM) uygulamaları için de çözümler geliştirmektedir. BASF güçlü kimya geçmişine, benzersiz çözümler ekleyerek portföyünü genişletmek ve her türlü ihtiyacınız için tek adres olmak hedefiyle 3D Yazıcı alanında yeni yatırımlarının yanı sıra, ortaklıklar ve satın almalara devam etmektedir.

3. BASF Forward AM, 3D Yazıcıların sınırlarını zorlayarak kullanıcılarına ihtiyaç duydukları malzemelerini ve danışmanlığını sunmak için uzmanlığını sürekli olarak geliştirmektedir. Küresel araştırma platformları, yeni kurulan işletmeler, makine üreticileri ve 3D Yazıcı servis sağlayıcıları ile güçlü ortaklıklar kurmaktadır. BASF tüm yeni ve benzersiz çözümlerini; kullanıcılar, bilim enstitüleri, üniversiteler ve sahadaki araştırmacıları ile geliştirmeye devam etmektedir.

BASF Forward AM, yukarıdaki yaklaşımlarıyla 3D Yazıcı kullanıcılarına en iyi çözümleri önermeyi hedef edinmiştir. Bu alandaki vizyonu ve geliştirmelerinin beraberinde mevcut BASF Forward AM filamentleri de en iyi performans hedefleriyle geliştirilmiştir.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.