3D Yazıcılarda BASF - rPET filamentleri ile YUYO Sörf Tahtası İmalatı

18-03-2020 11:55
3D Yazıcılarda BASF - rPET filamentleri ile YUYO Sörf Tahtası İmalatı

3D Yazıcılarda BASF - rPET filamentleri ile YUYO Sörf Tahtası İmalatı Uygulaması

YUYO, sörf tahtaları üreten genç ve çok yenilikçi bir şirkettir. İşletme, sörfçülerin% 90'ından fazlasının okyanus sağlığı konusunda son derece endişeli olduğu, ancak çoğu hala kirletici, geri dönüştürülemeyen ve özellikle okyanus yaşamı için toksik olan tahtalarda sörf yaptığı düşüncesiyle Ekim 2018'de kuruldu. İki yıllık araştırma ve geliştirmeden sonra, YUYO bu paradoksu çözmenin bir yolunu buldu. YUYO'dan Romain Paul: "Sadece doğal ve geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmış yeni bir tür eko tasarımlı sörf tahtası geliştirdik.” Sörf tahtaları, geri dönüştürülmüş tıbbi cihazlardan yapılmış çevre dostu bir PETG olan gelişmiş Ultrafuse rPET Filamentinden yapılmış 3D baskılı bir iç yapıya sahiptir ve büyük bir hacme sahip endüstriyel 3D Yazıcıda üretilmiştir. rPET, özünde çevre dostu bir sörf tahtası olan YUYO Doğal Sörf Tahtası ile sonuçlanan bir biyokompozit tabakası ile kaplıdır.

Avantajları

  • PET'e sürdürülebilir bir alternatif malzeme
  • Kolay baskı imkanı
  • Her zaman olağanüstü sonuç
Çevreci rPET Filament

BASF logosu ve köpek balığı ısırığı ile özelleştirilmiş, rPET ile üretilmiş bir YUYO sörf tahtası. 

Malzeme Özellikleri – Neden rPET Filament?

YUYO’nun ana hedefi, herhangi bir sörfçüye yeni bir sörf tahtası satın alırken doğal ve sürdürülebilir bir alternatif sunmaktır, bu da sörf tahtasının çevre dostu malzemelerle oluşturulmasını öncelikli hale getirir. 3D baskının özelleştirme olanaklarıyla birlikte, geri dönüştürülmüş bir filament tercih etme olanağı sunar. Bununla birlikte, geri dönüştürülmüş filamentlerle ilgili zorluk, sürekli yüksek kalite ve tutarlı bir şekilde mükemmel 3D baskı sonuçları elde etmektir. Araştırmalarında YUYO, ihtiyaçlarını karşılayan tek bir geri dönüştürülmüş filament olduğunu keşfetti: Ultrafuse rPET. Diğer geri dönüştürülmüş filamentlerin başarısız olduğu durumlarda, Ultrafuse rPET başarılı olur: Her zaman aynı özellikleri, örneğin aynı viskozite ve filament çapı sunar. Ultrafuse rPET, normal bir üst sınıf PET filamenti kadar güvenilir bir şekilde 3D Yazıcılarda kullanılır. "Ultrafuse rPET ile artık istediğimiz baskı deneyimini sunan bir filament var”, diyor Romain. YUYO, BASF’ın 2,5 kg’lık filament makaralarını kullanır.

Kullanılan 3D Yazıcı: Tobeca 6613, Fransız üretici Tobeca tarafından bireysel müşteriler için müşteri ihtiyacına özel 3D Yazıcılar geliştiren büyük hacimli bir firmadır.

BASF rPET Filament

 

 

2,5 kg Ultrafuse rPET Filament

YUYO veya sürdürülebilir rPET filamentimiz hakkında daha fazla bilgi edinmek ister misiniz? Lütfen aşağıdaki linklere tıklayınız.

YUYO hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen tıklayın.
BASF - Ultrafuse rPET filament hakkında daha fazla bilgi almak için lütfen tıklayın.

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.