BASF Forward AM: Teknik değerlendirme

27-12-2019 01:08
BASF Forward AM: Teknik değerlendirme

 

BASF 3D Yazıcı Malzemeleri

BASF malzemeleri, endüstriyel uygulamalar söz konusu olduğunda her zaman malzeme listelerinin en üstünde yer almaktadır.

BASF kimyagerleri, malzeme tecrübelerinden yola çıkarak endüstriyel uygulamalar için vazgeçemeyeceğiniz 3D Yazıcı malzemelerini hayata geçirdiler. Siz de en kısa zaman BASF Forward AM filamentlerini deneyin..


BASF Kimdir?

BASF dünyanın en büyük kimya şirketidir. BASF özellikle 1930’larda ürettiği poliStiren, strafor köpük bardaklar, model kitleri ve vakumlu kap üretimleriyle bilinir. 150 yılı aşkın tecrübesiyle yüzlerce farklı endüstriyel uygulama geliştirmiştir. Bugün plastik üretiminde uzman dendiğinde, en önde akla sadece BASF gelmektedir.

Kalite ve Güvenilirlik

BASF yıllarca deneyimlediği plastik geliştirme, iyileştirme ve üretme konusundaki kararlılığı sayesinde bugün en kaliteli ürünü oluşturmak için en doğru kimyasal içeriği bilen bilgi derinliği ve tecrübeye sahiptir. Yüzyılı aşkın tecrübesiyle, BASF Filamentlerini geliştirirken de 3D Yazıcı kullanıcılarının ihtiyaçlarını analiz etmiş, tekrarlanabilir kalite ve tutarlılık konusundaki hassasiyetlerini anlayarak çözüm oluşturmuştur.

Yüksek Performans Malzemeleri

BASF günlük kullanımlarınızda vazgeçemediğiniz PLA ya da ABS malzemeleri yüksek performans ve kaliteyle üretirken, fonksiyonel ve son kullanım parçalarınız için de PoliPropilen, PoliAmid, TPU, TPE, cam-elyaf katkılı PP ve karbon-elyaf katkılı PoliAmid gibi üstün özellikte malzemeler de sunmaktadır.

BASF Filamentleri

 

BASF Forward AM filamentleri otomotiv ve uçak sanayinden medikal ve petrol sanayine kadar çok geniş bir üretim alanına hitap etmektedir. BASF Forward AM, kimya alanındaki çok derin tecrübesi ile geliştirdiği 3D Yazıcı malzemelerini en doğru şartlarda ve 3 eksende elde ettiği sonuçlarla test etmektedir.

Endüstriyel prototipleme, fonksiyonel parça, üretime yardımcı ekipman ya da son kullanıcı parça üretimleri söz konusu olduğunda BASF Filamentleri tüm profesyoneller için en doğru seçim olacaktır.

 

BASF Fİlament kartuşları

 

Endüstride, BASF ismi yüksek performanslı plastiklerle özdeşleşmiştir. Bugün bu bilgiyi polymer uygulamalarının geliştirilmesi için kullanma hedefiyle yola çıkan BASF, 3D Yazıcılar için de bir numaralı markadır.

Bugün kullanıcılar, BASF’ın garantisi altında süreklilik, güvenilirlik ve tekrarlanabilir üretimler için çok geniş bir ürün portföyüne sahiptirler. Arkanızı rahatça BASF’a dayayın ve mükemmel çıktılarınızın keyfini yaşayın.

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.