BASF Malzemeleri ile 3D Yazıcınıza Seviye Atlatın!

11-09-2020 14:00
BASF Malzemeleri ile 3D Yazıcınıza Seviye Atlatın!
BASF Forward AM’in filament üretimindeki geçmişi temelde iplik üretimi yapan ustaların plastiği şekillendirerek filament haline getirmesine dayanıyor.

Sonrasında BASF’ın engin kimya bilgisiyle doğru formülasyon ve içeriklerle hazırlanan malzemeler üstün üretim teknolojileriyle birleşip kusursuz hassasiyet ve tekrarlanabilirlikle filament haline getiriliyor.
 
Online Filament olarak BASF Forward AM işbirliği ile masaüstü 3D Yazıcı kullanıcılarının beklentilerini yükseltiyoruz. Mevcut FFF/FDM masaüstü 3D Yazıcılarından çok daha katma değerli parçalar üretebiliyor ve sistemlerin endüstriyel amaçlı olarak kolaylıkla kullanılabilir olmasını sağlıyoruz.

Burada yaratılan değer; bir dünya devi olan BASF’ın yıllara dayanan tecrübesiyle, doğru formüller kullanarak ürettiği filamentler konusunda sürdürülebilir kalite ve malzeme sürekliliğini garanti etmek, kullanıcılarını daha nitelikli malzeme kullanarak 3D Yazıcı ile imal edilecek tasarımlar yapmaya yönlendirmektir.

Katma değeri yüksek, işe ilişkin uygulamalar ve performans beklentisi gerektiren özel ürünlerde doğru filament seçimi ile yapılan üretim, parça tasarımını da doğru şekilde etkiler. Elbette tek kriter malzeme değildir. Malzemenin yanında doğru tasarım ve doğru 3D Yazıcının da büyük önemi vardır. Görsel ve Prototip parçalar için PLA filament, ABS ve PETG filamentler gibi filamentler önerildiği gibi fonksiyonel, üretime yardımcı ekipmanların üretiminde PP, PA, ASA, TPE ve TPU gibi malzemeleri öneriyoruz. Bunların yanında son kullanım, hafif ve ön seri üretime uygun parçalar için de PP GF30, PAHT CF15 gibi plastiklerin yanı sıra 316L metal filamentleri önerebiliriz.

Malzeme ana başlıklarımız ve detayları için tıklayınız:


Bizden haber almak ve e-posta listemize üye olmak için iletişim formunu doldurabilirsiniz.
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.